Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски пристигна в Днепър, обсъди ситуацията на фронта с висши военни

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога дойде през днешния ден в град Днепър, където организира среща с висши военни, на която бе разисквана обстановката на фронта, съобщи украинската новинарска организация Укринформ. Зеленски заяви за срещата в " Телеграм ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11294
" Започнахме работния си през днешния ден в Днепър ", сподели украинският водач. " Ситуацията на фронта - прогрес в офанзивните и отбранителните интервенции. Докладваха главнокомандващият на въоръжените сили Залужни и командирите Тарнавски и Сирски. Разузнавателни данни рапортува началникът на военното разузнаване Кирило Буданов ", се споделя още в изказването на Зеленски.

Президентът отбелязва, че са били разисквани въпроси, свързани със снабдяването на украинските войски с муниции. Освен това командирът на военновъздушните сили Микола Олешчук е докладвал за успеваемостта на системите за противовъздушна защита, като са били разисквани въпроси, свързани с укрепването на противовъздушната защита, излиза наяве от изказването, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР